Ulotka dla hodowców zwierząt gospodarskich

W załączeniu przesyłamy ulotkę dla hodowców zwierząt gospodarskich Głównego Lekarza Weterynarii. Prosimy o zapoznanie się z materiałem.

Załączniki:
Pobierz plik (ulotka 1 arkusz na stronę.pdf)Ulotka[ ]448 Kb

Lekarze weterynarii wyznaczeni do urzędowego badania laboratoryjnego mięsa na obecność włośni w 2018 roku

Powiatowy Lekarz Weterynarii w Giżycku przedstawia wykaz lekarzy weterynarii, którzy w
ramach prowadzonych zakładów leczniczych dla zwierząt są wyznaczeni do przeprowadzania w roku 2018 na terenie powiatu giżyckiego urzędowego badania laboratoryjnego mięsa na obecność włośni.

Załączniki:
Pobierz plik (Badanie mięsa w pow. giżyckim 2018.PDF)Wykaz Lekarzy.pdf[ ]128 Kb

Informacja dla hodowców drobiu powiatu giżyckiego dotycząca lekarzy wystawiających w roku 2018 świadectwa zdrowia na drób do rzeźni.

W załączeniu informacja dla hodowców drobiu powiatu giżyckiego dotycząca lekarzy wystawiających w roku 2018 świadectwa zdrowia na drób do rzeźni.

Załączniki:
Pobierz plik (Pismo.pdf)Pismo.pdf[ ]205 Kb

Ogłoszenie o przetargu publicznym na sprzedaż samochodu osobowego.

W załączeniu ogłoszenie o przetargu publicznym na sprzedaż samochodu osobowego Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Giżycku.

Załączniki:
Pobierz plik (Ogłoszenie.pdf)Ogłoszenie.pdf[ ]1297 Kb

Wytyczne dotyczące zasad utrzymywania świń i postępowania z dzikami w obszarze ochronnym.

W związku z wejściem w życie w dniu 21.07.2017 r. zmiany do rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju wsi z dnia 6  maja 2015 r. w sprawie środków podejmowanych w związku z wystąpieniem afrykańskiego pomoru świń (Dz. U. z 2015 r., poz. 711 z późn. zm.), umieszczamy wytyczne dotyczące zasad utrzymywania świń i postępowania z dzikami w obszarze ochronnym.

Informacja o rozszerzeniu przez KE obszaru ochronnego w związku z występowaniem afrykańskiego pomoru świń ASF o gminy Wydminy i Miłki

Informacja o rozszerzeniu przez KE obszaru ochronnego w związku z występowaniem afrykańskiego pomoru świń ASF o gminy Wydminy i Miłki.

Załączniki:
Pobierz plik (Informacja.pdf)Informacja.pdf[ ]169 Kb